donderdag 3 september 2015

Leuke bijverdienste door invullen van enquêtes

Wil je makkelijk en snel online geld verdienen? Dan kan je bij veel sites terecht waar je vergoed wordt voor het invullen van enquêtes.
Veel bedrijven, maar ook de overheid, hebben behoefte aan informatie, consumenten-meningen, van verschillende doelgroepen. Onderzoeksbureaus spelen daar handig op in door mensen te werven die bereid zijn aan onderzoeken mee te doen. Als een bedrijf of de overheid dan een onderzoek wil laten uitvoeren kan zo’n bureau dat snel regelen.

Aanmelden bij dergelijke onderzoeksbureaus, die je vergoeden voor deelname, is altijd gratis en soms krijg je zelfs een aanmeldbonus. Je moet bij de meeste bureau's wel minimaal 12 jaar oud zijn. Na aanmelding ontvang je uitnodigingen per email voor enquêtes van de doelgroep waar jij toe behoort.

Het soort vergoeding dat je kunt krijgen voor het invullen van enquêtes verschilt per bureau. Bij het ene onderzoeksbureaus krijg je een vast bedrag per vraag, bijvoorbeeld €0,10. Bij de andere spaar je voor cadeaus, en bij weer andere bureaus maak je kans op (geld)prijzen.

Het invullen van enquête neemt meestal 5 tot 20 minuten in beslag. Hieronder staan een aantal van die bureau's.


PanelWizard.com
GeldVerdienenEnquetes.nl
OpiniePeilers.nl
GeldGorilla.nl
MeedoenAanOnderzoek.nl
GeldMax.nl
Quaestion.com/nl/
Opinieland.nl

DIT KAN JE OOK INTERESSEREN:
» In 6 stappen je eigen Youtube kanaal en geld verdienen
» Verdien geld met reclamestickers op je auto
» Sporten en geld verdienen tegelijk? Dat doe je zó!



Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan via de socialemedia-buttons hieronder!

Verder lezen

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *