zondag 30 augustus 2015

Verdien geld met reclamestickers op je auto



Heb je een eigen nette en goed onderhouden auto? Gedraag je je netjes in het verkeer? Dan kan je gemakkelijk geld verdienen door je auto beschikbaar stellen voor bestickering met reclame.


Dit kan bij het bedrijf Stickcar. Inschrijven is gratis en je ontvangt meteen een inschrijfbevestiging. Na inschrijving komt je auto in een landelijke database. Op deze manier wordt je auto onder de aandacht gebracht bij adverteerders. Zodra er een geïnteresseerde adverteerder is gevonden wordt er contact met je opgenomen en word je een voorstel gedaan.

Je krijgt dan te horen wie de geïnteresseerde adverteerder is, hoe de reclame op je auto eruit zal gaan zien, welke vergoeding je kunt krijgen en wat de looptijd is van de advertentie. Dit is meestal een paar maanden.

Als je akkoord gaat met het aanbod, dan wordt er meteen een afspraak met je gemaakt voor het aanbrengen van de bestickering. Dat kan meestal plaatsvinden bij een bedrijf bij jouw in de buurt.

Het aanbrengen en verwijderen van de bestickering kost je niets, en het rondrijden met de reclame levert je tot €150 per maand op.


DIT KAN JE OOK INTERESSEREN:
» Leuke bijverdienste door invullen van enquêtes
» In 6 stappen je eigen Youtube kanaal en geld verdienen
» Sporten en geld verdienen tegelijk? Dat doe je zó!



Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan via de socialemedia-buttons hieronder!

Verder lezen

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *