zaterdag 5 september 2015

Zonnepanelen op je dak zonder investering en direct besparen!

Wil je groene stroom en een lagere energierekening, maar je wil hiervoor geen investering doen? Lees dan verder!


Er zijn verschillende bedrijven die via een lease-constructie zonnepanelen aanbieden. Bijna al deze bedrijven vragen van consumenten een investering, die ze pas op de lange termijn terugverdienen. Deze bedrijven gaan meestal uit van een periode van 17 jaar, waarin je maandelijkse betalingen moet doen voor het zonnepanelen-systeem. Na deze periode zijn de zonnepanelen dan je eigendom.

Maar wat als je op dit moment geen geld hebt voor een investering in zonnepanelen? Dan kan je terecht bij BigSolar.

BigSolar werk volgens een hele andere constructie. Als eerste in Nederland biedt BigSolar zonnepanelen aan, waarvoor geen investering nodig is, waardoor je direct bespaart op je energierekening en ook nog eens zonder enig gedoe.

Het zonnepanelen-systeem wordt niet je eigendom, maar blijft van BigSolar. Daarnaast wordt je geheel ontzorgd. Alle reparaties, vervangingen en kosten zijn voor rekening van BigSolar. Ook alle administratie regelen zij. Jij hoeft niets te doen.

Als je klant wilt worden bij BigSolar komen hun experts langs voor de werkvoorbereiding, om alle zaken te verifiëren en bijzonderheden door te nemen zodat de installatie vlekkeloos verloopt. Ze ontwerpen gratis het beste systeem voor jou op basis van luchtfoto’s en geavanceerde solar-software, heel handig want je hoeft dus niet thuis te zijn of vrij te nemen. Daarna wordt je na eventueel telefonisch overleg klant bij BigSolar.

Vervolgens installeert BigSolar installeert het gehele zonnepanelen systeem. Dit duurt ongeveer een dag en als ze vertrekken produceer je direct groene stroom!

Een heel mooi initiatief, om Nederland aan de zonnepanelen te krijgen. Op hun site kan je een gratis offerte aanvragen.


DIT KAN JE OOK INTERESSEREN:
» 9 tips om te besparen op je energierekening voor de herfst en winter
» Check één keer per jaar al je vaste lasten



Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan via de socialemedia-buttons hieronder!

Verder lezen

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *