donderdag 24 september 2015

Sporten en geld verdienen tegelijk? Dat doe je zó!

Ben je sportief, maar heb je af en toe moeite om je ertoe te zetten om te gaan sporten? Heb je een abonnement bij de sportschool, maar betrapt jezelf er steeds vaker op dat je smoezen bedenkt om niet te gaan? Dan is hier de oplossing voor jou! Een extra stimulans om tóch te gaan sporten!


Spoten en geld verdienen tegelijk doe je met Pact. Meld je aan bij Pactapp.com, download de app voor jouw smartphone en verdien geld. Verdienen kan je bijvoorbeeld met de hardloop-kilometers die je maakt of de tijd die je in de sportschool doorbrengt. Waar haalt Pact het geld vandaan om je te betalen om te sporten hoor ik je denken? Dit ontvangen ze van de gebruikers van Pact, die afgesproken hebben om te gaan sporten, maar dit, om wat voor reden dan ook, toch niet doen. Je afspraak niet nakomen kóst je namelijk geld.

Je motivatie om te sporten haal je dus uit het feit dat je, door te gaan sporten, geld verdient en niet sporten je geld kost. Of jij geld verdient of verliest heb je dus helemaal zelf in de hand!

In de app geeft je aan hoeveel geld je bereid bent te verliezen als je je eigen doelstellingen niet haalt. Deze doelstellingen bepaal je natuurlijk zelf. Vervolgens registreert de app de sport-activiteiten die je uitvoert.

Uit onderzoek blijkt dat gebruikers die zich aangemeld hebben wel 86% van de workouts doen, die zij beloofd hebben! Behoor jij tot de 86% van de personen die geld gaat verdienen met deze app? Probeer het dan nu en doe mee…

Wanneer je geld wilt gaan verdienen met deze app, dienen jouw workouts wel aan een aantal eisen te voldoen. Met hardlopen moet je bijvoorbeeld minimaal 0,8 kilometer afleggen, minimaal 3,2 kilometer per uur lopen voor minimaal 30 minuten. Wellicht dat dit normaal gesproken een hele opgave voor je is, maar wanneer je Pact erbij gebruikt, en weet dat je geld kunt verdienen of verliezen, lukt het je misschien wel!

Al met al een leuke manier om jezelf te stimuleren om te gaan sporten en een zakcentje bij te verdienen!


DIT KAN JE OOK INTERESSEREN:
» Leuke bijverdienste door invullen van enquêtes
» Verdien geld met reclamestickers op je auto
» In 6 stappen je eigen Youtube kanaal en geld verdienen



Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan via de socialemedia-buttons hieronder!

Verder lezen

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *